Uitvaart regelen? Bel 053-203 40 21

24/7 directe hulp

U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft. 053-203 40 21
 053-2034021 24/7 bereikbaar

Budget Crematie in Enschede

Budget crematie in Enschede, Crematie Twente

Wanneer een dierbare komt te overlijden, is er natuurlijk eerst de schok en het verdriet dat het zo is. Maar al snel wordt er actie verwacht. Als er naast het verdriet ook de zorg over het budget is, kunt u gelukkig in Enschede rekenen op Crematie Twente. Onze uitvaartleider kan u veel uit handen nemen, ook die financiële zorg, door samen met u een budget crematie te regelen. Een mooie, passende uitvaart hoeft echt niet duur te zijn.

Meer informatie over een budget crematie in Enschede? Bel Crematie Twente op 053-2034021 of mail naar info@crematietwente.nl, 24/7 bereikbaar

Hoe verzorgt Crematie Twente een budget crematie stijlvol?

Crematie Twente realiseert elke crematie met een ervaren, deskundige uitvaartleider, die lokaal bekend en betrokken is. In de overtuiging dat elk mens recht heeft op een stijlvol afscheid van dit leven, verzorgen we met oog voor uw wensen of die van de overledene een uitvaart op maat. We luisteren naar uw verhaal over de overledene, staan open voor uw ideeën en denken met u mee. Door onze goede afspraken en korte lijnen met lokale ondernemers en leveranciers kunnen we ervoor zorgen dat u niet teveel betaalt. Een stijlvol afscheid staat centraal en we doen ons best dat binnen uw budget te doen. Laat u overtuigen door ervaringen van anderen.

lees ervaringen

Budget Crematie Twente goed betaalbaar in Enschede

Crematie Twente werkt met duidelijke pakketten, Pakket A geeft een complete, maar eenvoudige uitvaart, zonder specifieke extra wensen. Bij Pakket B is er gelegenheid tot afscheid nemen of een plechtigheid in het uitvaartcentrum. Pakket C voorziet in gebruik van de aula van het crematorium en de condoleanceruimte. Bij alle pakketten wordt een nette uitvaartkist geleverd. De kist die ook vaak gekozen wordt bij andere uitvaartondernemingen. U kunt ook een andere kleur, of ander hout of een geheel afwijkende kist bestellen. Kijkt u daarvoor eens op www.uitvaartkistwinkel.nl, daar ziet u nog meer mogelijkheden tegen lage prijzen. Het doel van Crematie Twente is altijd om u de hoogste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs, zonder de waardigheid van het afscheid uit het oog te verliezen.

Gelijk een overlijden melden? Bel Crematie Twente op 053-2034021 of mail naar info@crematietwente.nl voor meer informatie over een budget crematie in Enschede.

Waardige crematie = budget Crematie Twente in Enschede

  • bijzonder empathische, vakkundige medewerkers
  • crematorium naar keuze in regio Twente
  • volop aandacht, volop mogelijkheden
  • strakke afspraken met leveranciers
  • oog voor detail, voor waardigheid
  • hoge klantwaardering (lees hier wat klanten vertellen)

Vooraf uw wensen vastleggen? Vul het intakeformulier in voor een budget crematie bij Crematie Twente in Enschede

ga naar het intakeformulier

Budget crematie in Enschede? Crematie Twente regelt het op maat.

Ook zonder verzekering of als u elders verzekerd bent, kunt u bij Crematie Twente terecht. Door onze vaste lage prijsvoering is een mooie, stijlvolle crematie bij ons al snel een budget crematie te noemen. En dat hoeft dus niet af te doen aan de kwaliteit en de waardigheid. Ook al staat op uw polis een speciaal telefoonnummer dat u moet bellen bij een overlijden is dat niet verplicht. U kunt net zo goed Crematie Twente in Enschede bellen op 053-2034021. Voor de uitkering van uw verzekering moet er dan nog contact worden opgenomen met de verzekeraar, als u dat wilt kunnen we dat voor u doen. Bij een kapitaalverzekering, wat de meeste verzekeringen zijn, is er geen enkel probleem. Bij een naturaverzekering kan het zijn dat de uitkering iets lager uitvalt dan als u kiest voor de verzekeraar, maar let dan op dat het uiteindelijke bedrag niet toch veel hoger uitvalt. 70% van de verzekerden moet achteraf bijbetalen, wijst onderzoek uit. Bij Crematie Twente weet u altijd vooraf hoeveel de budget crematie zal kosten, dus u krijgt niet achteraf onverwacht een extra nota.

Crematie Twente maakt voor een budget crematie in Enschede gebruik van duidelijke pakketten.

bekijk de crematiepakketten

Crematie Twente lokaal betrokken in Enschede, let op uitvaartkosten

Crematie Twente maakt deel uit van Uitvaart24, een jonge, landelijke uitvaartorganisatie. Overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en dat een crematie voor iedereen betaalbaar moet zijn, werkt Uitvaart24 ook in Enschede of omgeving met Crematie Twente, in goede samenwerking met Vredehof uitvaartverzorging. Zo bent u verzekerd van een lokale, professionele uitvaartverzorger, die samen met u in Enschede een passende crematie organiseert, mét oog voor de kosten. Lees meer over ons.

direct regelen? intakeformulier