Uitvaart regelen? Bel 053-203 40 21

24/7 directe hulp

U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft. 053-203 40 21
 053-2034021 24/7 bereikbaar






Ervaringen met uitvaart

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Twente een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.




9.3
4.5
199 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 96 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1379 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Zeer goede zaken
Ik Ben een kleindochter van de heer Giang Jullie doen het heel goed in bedrijfsleven Zeer goede zaken In mijn hart wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie hulp tijdens het overlijden van mijn opa de heer Giang 1927-2022 Ik nam afscheid van mijn opa Ik ben erg tevreden Zonder Jullie hadden we een groot probleem gehad heel fijn dat ik hier kan ontlasten Ik wens Jullie geluk leven en gezondheid
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
10-05-2022 Dung , Alkmaar
10
5
Tot in de puntjes verzorgt
Na het overlijden van onze moeder heb je geen zin in het regelen van een begrafenis of crematie. Jack van Amstel Uitvaarten kwam bij ons thuis en nam alles uit handen. Hij straalde rust en vertrouwen uit en heeft alles geregeld. Één en al lof over hoe dit afgehandeld is, we zijn zeer te spreken over het geheel maar met name over Jack. Onze dank is groot.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-05-2022 Jeffrey, Utrecht
9
4.5
Super fijn!
Heel fijn, rustig en aangenaam ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-04-2022 Suzan de Haas, Capelle aan den IJssel
10
5
Volkomen ontzorgd door Uitvaart24
Budget betekent bij dit bedrijf zeker geen goedkoop uitgevoerde uitvaart. De uitvaart was keurig en respectvol geregeld. Wij hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. Erg bedankt!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-04-2022 Bert, Den Haag
10
5
Liefdevol
Ik kan niet anders zeggen dat het afscheid van mijn partner begripvol , met respect en liefdevol is begeleid door Uitvaart24 .nl. Daarbij hielp ook dat wij duidelijke informatie hadden online zodat we al onze persoonlijke wensen konden inwilligen, snel en duidelijke afspraken konden maken en jullie als organisatie waren altijd te bereiken. Dank voor alle service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-04-2022 Thea, Wormerveer
9
4.5
Low budget en toch met zorg
Personeel vriendelijk. Meedenkend, meelevend, begripvol. Je zou bij low budget kunnen denken dat er dan afgeraffeld wordt, of dat alles heel traag werkt maar het tegendeel klopt, efficiënt, zorgzaam, vriendelijk. Kortom; bijzonder tevreden!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
22-04-2022 Djamilo , Leiderdorp
10
5
Volledig ontzorgd!
Ik heb inmiddels (helaas) 2x gebruik mogen maken van de diensten van Uitvaart 24 en die zijn beide keren uiterst goed bevallen. Snel handelen, alle begrip en geduld en net dat stapje extra in meedenken en ontzorgen. En dat met een prijs/prestatieverhouding die wel klopt. Ik kan het een ieder aanbevelen als je een goed beeld beeld hoe je iemand naar zijn laatste rustplaats wil begeleiden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-04-2022 Raimond, Zoetermeer
10
5
Zeer vriendelijk en meelevend
Na het overlijden van mijn vader de uitvaart via Uitvaart24 geregeld. Erg vriendelijk, behulpzaam en meelevend contact per telefoon en zeer prettige uitvaartbegeleider toegewezen gekregen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-04-2022 Diana, Lienden
10
5
Super georganiseerd
Van het begin tot het einde heeft Uitvaart24 ervoor gezorgd dat alles prima is verlopen. Alles ging zoals mijn moeder dat had gewenst. Mijn dank daar voor
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-04-2022 wim, Vlijmen
9
4.5
Prima
Onze dierbare overleed om 3 uur s nachts. Zij had haar lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap. Vumc gebeld maar deze liet ons weten dat wegens corona geen lichamen werden opgehaald. We waren gedwongen om snel te handelen en een keuze te maken. Uitvaart 24 heeft ons snel en correct geholpen voor een goede prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
19-04-2022 Esther, Amsterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews