Uitvaart regelen? Bel 053-203 40 21

24/7 directe hulp

U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft. 053-203 40 21
 053-2034021 24/7 bereikbaar
Contact

info@crematietwente.nl
053-2034021

Crematie Twente is 24 uur per dag bereikbaar voor directe hulp.
24 uur per dag / 365 dagen per jaar
KvK: 12 34 56 78

Crematie Twente verzorgt betaalbare crematies in Twente

Uitvaart24 is een landelijke organisatie die ook in Twente een budget crematie voor u kan regelen. We zijn overtuigd dat een goedkope crematie zeker ook een stijlvolle, waardige aangelegenheid kan zijn. Met Crematie Twente zijn we, in de goede samenwerking met Vredehof uitvaartverzorging, verzekerd van professionele lokale uitvaartbegeleiders.

Deze ervaren specialisten kunnen op diverse locaties in Twente uw wensen persoonlijk en vakkundig omzetten naar een goed georganiseerd afscheid op maat. Of het nu gaat om een budget crematie in Almelo of in Enschede, in een kerk, in uw eigen tuin of een uitvaart in het stadion van FC Twente, we regelen het voor u met onze volle aandacht.

Vaste (lage) tarieven voor complete budget crematie

Wij werken transparant. Welke werkzaamheden wij voor u verrichten, bespreken wij altijd vooraf met u. Daarbij geven we ook duidelijk aan wat de kosten zijn. We werken met overzichtelijke pakketten, met een vaste prijsstelling. Eventuele aanvullingen daarop leggen we vast en de kosten daarvan zult u altijd vooraf weten.

U krijgt bij Crematie Twente nooit achteraf onverwacht extra kosten. Crematie Twente regelt een goedkope crematie, zonder afbreuk te doen aan de waardigheid. Ook al laten de tarieven zien dat wij een budget crematie voor u regelen, geen van de aanwezigen zal het gevoel hebben dat er op de kosten gelet is.

Minder kosten, toch respectvol afscheid

Bij Crematie Twente is vaak meer mogelijk, voor minder geld. Een uitvaart bevat verschillende elementen, die elk hun eigen prijs hebben. De keuze daarin is heel persoonlijk, Crematie Twente geeft u die keuze.

Onze uitvaartbegeleider in Bathmen, Almelo, Enschede of op een van onze andere locaties helpt u graag persoonlijk bij het regelen van een passende uitvaart. Passend bij de overledene, passend bij u én bij het beschikbare budget. Bij Crematie Twente is een mooie crematie een goedkope crematie.

persoonlijk

Een crematie passend bij uw persoonlijke wensen

voordelig

Het bewijs dat een goedkope crematie ook waardig kan zijn

lokaal betrokken

We regelen alles rondom de crematie lokaal bij u in Twente

transparant

Helder en duidelijk. Geen onverwachte kosten achteraf 

direct regelen? intakeformulier